Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Писарчук профінансував відкриття у Львові боксерської школи, де діти займатимуться безплатно

Боксерську школу Олімпійського чемпіона Андрія Котельника відкриють у Львові у суботу, 28 вересня. Відкриття боксерської школи стало можливим завдяки фінансовій підтримці голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

У Боксерській школі діти навчатимуться безкоштовно, а тренуватимуть їх відомі боксери. Відтак юних львів’ян запрошують займатись спортом на «Південному».

Нагадаємо, ідея відкрити Школу боксу задля популяризації цього спорту у Львові в Олімпійського чемпіонаАндрія Котельника виникла уже давно, проте тривалий час він не міг її реалізувати у зв’язку із відсутністю відповідного приміщення. За словами боксера, міський голова Андрій Садовий всіляко намагався завадити йому відкрити власну безкоштовну школу боксу для дітей.

Згодом Львівська міська рада виділила приміщення на вул. Шафарика, 16-а в оренду Благодійному фонду Андрія Котельника, проте приміщення перебувало в аварійному стані і потребувало близько двох мільйонів гривень інвестицій для облаштування належних умов і відкриття боксерської школи.

Відтак з ініціативи Петра Писарчука було облаштоване інше приміщення для боксерської школи на території ТВК «Південний».

На відкриття школи 28 вересня завітають олімпійська чемпіонка з фехтування Яна Шемякіна, екс-чемпіон світу з професіонального боксу Сергій Дзінзірук, чемпіон світу з боксу Євген Хитров, екс-чемпіон Європи з професіонального боксу Олександр Дмитренко, головний тренер національної збірної України з боксу Дмитро Сосновський, президент Федерації боксу України Володимир Продивус, перший віце-президент Федерації боксу України Олександр Павелець.

Після відкриття, о 14.00, розпочнеться матчева зустріч з боксу між командами України і Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ