Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Писарчук привітав Садового і «Свободу» із перемогою у Львові

Сьогодні, 1 листопада, народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Львова Петро Писарчук привітав Андрія Садового та ВО «Свобода» із перемогою.

«Я вітаю Андрія Івановича із перемогою. Тепер у цьому немає жодних сумнівів. Я визнаю цю перемогу і хочу, щоб справдилися сподівання його виборців», - зазначив Петро Писарчук.

Одночасно він подякував своїм виборцям: «Я люблю своїх виборців. Вони проявили відвагу. Знаю, що багато із них молилося. Не плачте. Ми перемогли! Блаженні ті, що плачуть, бо утішаться вони!»

«Я не хочу принизити Андрія Івановича, але я б не хотів бути мером кожного п’ятого чи шостого львів’янина. У виборців нема довіри. Якби я став мером, я б мучився, бо ми мусимо думати про людей, а люди нам не вірять. Я зроблю все, щоб реалізувати свої перевиборчі обіцянки. Я тішуся, що відважився. Ми не програли. Нехай за життя міста беруть відповідальність ті, хто голосував за Андрія Івановича і Церква, яка агітувала за Садового. Я теж за християнські цінності, але не декларативно, а кожен день», - заявив Петро Писарчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ