Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Питання безвікого режиму турбує 10% українців, решта – економлять на всьому, – Віктор Галасюк

Замість того щоб займатися популізмом на безвізовому режимі з Європейським Союзом, краще б влада створювала умови для підприємців та простих громадян в Україні, заявив голова парламентського комітету промислової політики та підприємництва, кандидат на посаду міського голови Львова від Радикальної партії Олега Ляшка Віктор Галасюк. Повідомили в Радикальній партії.

За словами Віктора Галасюка, проблема безвізового режиму турбує 10% населення чи навіть менше, адже 90% не можуть собі дозволити не те що виїхати за кордон, а купити собі одяг, економлять на ліках та продуктах.

«Можновладці, спуститесь на землю - людям потрібна робота та гідна зарплата, а не "модний" безвізовий режим на фоні зубожіння більшої частини населення. Тому, як заступник Лідера Радикальної партії та голова Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва вчергове наполягаю на проведенні економічного дня в Парламенті, під час якого мають бути розглянуті два десятки законів, спрямованих на залучення інвестицій, розвиток промисловості і підприємництва та подолання безробіття!», – сказав Віктор Галасюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ