Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Питання будівництва соціального житла та впорядкування автоперевезень у Львові розглядатимуть на сесії міськради

На засіданні сесії ЛМР 29 листопада 2007 року розглядатимуть питання будівництва соціального житла та впорядкування автоперевезення у Львові.
Як повідомляє прес-служба ЛМР, на сесії зокрема обговорюватиметься програма соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова на 2008 рік, також буде оприлюднена інформація управління охорони історичного середовища про роботу за 2006-2007 роки.
Водночас, на затвердження сесії буде винесено питання затвердження «Положення про порядок переведення житлових будинків, приміщень (квартир) у нежитлові та навпаки», «Концепція регіональної цільової програми розвитку житлового будівництва у м. Львові для громадян, що потребують соціального захисту» а також положення про «Впорядкування перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування у м. Львові».
Серед інших питань що розглядатимуться на сесії, підніматимуться питання внесення змін до ухвал, прийняття у власність територіальної громади відомчого житлового будинку, надання пільг при приватизації окремих об’єктів, а також земельні питання.
Загалом порядок денний сесії налічує 50 питань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ