Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Питанням сміттєпереробного заводу повинна займатись ЛМР, - Гройсман

Сьогодні, 30 травня, на Львівщину із робочим візитом прибув прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. В межах візиту голова Кабміну перевірив стан ремонту автодороги Львів-Тернопіль, а також поспілкувався з журналістами, зокрема прокоментував ситуацію із сміттєпереробним заводом у Львові, інформує кореспондент Гал-інфо.

За словами прем’єра, за цей рік уряд здійснив ряд необхідних кроків, які відкрили можливість Львівській міській раді наблизитись до вирішення питання із утилізацією відходів. Водночас, Гройсман наголосив, що питанням будівництва сміттєпереробного заводу у Львові повинна займатись міська рада.

«Міська рада Львова має достатньо коштів, всі необхідні дозволи, а також повну підтримку уряду для будівництва сміттєпереробного заводу. Ми підписали меморандум, де засвідчили свою готовність до виконання таких завдань. Голова ЛОДА постійно опікується тим, щоб допомагати з суміжними територіями і вирішувати тимчасово проблему сміття для того, щоб навести лад в самому місті. Але потрібно вести діалог – діалог з приміськими територіями, куди вивозять це сміття. Тут має працювати ЛМР, зокрема, її голова Андрій Іванович Садовий. Він повинен зробити все, щоб вирішити цю проблему», - наголосив прем’єр-міністр України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ