Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада передасть 19 млн грн з будівництва лікарні в Одесі на Центр адміністративних послуг

Сьогодні, 16 липня, у Верховній Раді голосується зміна до бюджету, за якою потрібно забрати 19 млн гривень виділених на будівництво лікарні в Одесі і витратити їх на центр адміністративних послуг в Одесі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

«Відразу ж до Унгуряна (депутата – ред.) підійшли лобісти і обурено заявили, що ми забираємо гроші у лікарні і віддаємо бюрократам.

Невже, панове депутати, лобісти тримають суспільство України за повних ідіотів? Справа в тому, що ми маємо тут справу з традиційноюсхемою крадіжки бюджетних грошей. Лікарня, за теперішніми розцінками обійдеться в 400 млн, тобто, в кращому випадку одесити побачать її через 22 роки. І всі знають, що ніякої лікарні і не з'явиться, зате з'явиться черговий бюджет для відкатів відомому місцевому корупціонеру, так, на кишенькові витрати, і ці 19 млн ми не чиновникам віддаємо, а на будівництво центра адміністративних послуг, який з'явиться в жовтні, тобто , ми віддаємо гроші одеситам, що не через 22 роки, а вже зараз, отримають місце видачі всіх документів, довідок і дозволів без хабарів і швидше за всіх в Україні. Чиновникам якраз добре, і вони щодня виманюють гроші у городян без всякого центру.

Скільки можна продовжувати намагатися душити народ?

А лікарню ми все одно побудуємо, знайдемо спонсорів і все буде стояти дуже скоро, а не через 22 роки», - йдеться в дописі. 

 

Сьогодні в Раді по моїй домовленості з депутатом Павлом Унгуряном голосується зміна до бюджету, за якиою потрібно забрат...

Posted by Mikheil Saakashvili on 16 липня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ