Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада відмовилася переривати канікули у разі необхідності

Народні депутати не підтримали пропозицію голови Верховної Ради Андрія Парубія не закривати шосту сесію парламенту VIII скликання до 5 вересня, доки не розпочне роботу сьома сесія. Про це повідомляє LIGA.net. "За" проголосували 215 депутатів за 226 необхідних.

Парубій повідомив, як "каратиме" депутатів за лайку у ВР

Спікер ВР запропонував не закривати сесію, щоб у разі необхідності депутати могли оперативно зібратися для прийняття рішень. Передбачалося, що Парубій повинен попередити депутатів про позачергове засідання не менше, ніж за три дні.

Нагадаємо, в останній день перед відпусткою нардепи мають розглянути питання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Михайла Добкіна.

ВР також має визначити свого представника до складу комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності НАБУ. Усього порядок денний нараховує більше 20 питань.

Як повідомляв 5.UA, Кабмін очікує, що в четвер Рада зможе розглянути в першому читанні пакет законопроектів щодо пенсійної реформи, а також ухвалить в цілому зміни до держбюджету.

5.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ