Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада ЄС завершила процес ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС

Як повідомив на своїй Facebook сторінці Петро Порошенко, щойно Рада ЄС завершила процес ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

"З 1 вересня 2017 року розпочнеться якісно новий етап нашого шляху до Європейського Союзу. Це - етап глибинних та всеохоплюючих реформ, який вимагатиме максимальних зусиль та об'єднання всіх гілок української влади, бізнесу, громадянського суспільства заради побудови кращого європейського майбутнього для українського народу. І на цьому шляху нам допомагатиме і Європейський Союз, і увесь цивілізований світ.

Вже завтра ми з лідерами ЄС скоординуємо в Києві під час саміту як забезпечити максимально ефективне і швидке досягнення мети, закладеної в Угоді, і перейти на новий етап нашого партнерства.

Угода про асоціацію була однією з ключових вимог і сподівань Євромайдану. І я радий, що ми разом спільними зусиллями змогли її досягнути. А Кремль, який мобілізував всі свої ресурси проти Угоди про асоціацію, цинічно порушив міжнародне право, розпочав агресію проти України, зазнав чергової поразки.

Переконаний, ми переможемо. Україна обов'язково буде в сім'ї європейських народів - і в ЄС, і в НАТО.

Єднаймося і змінюймо країну!", - зазначив Президент України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ