Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Радехівська лікарня потребує ремонту

Постійна комісія з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради провела виїзне засідання в Радехівській районній центральній лікарні. Депутати ознайомилися з роботою медичного закладу. За словами голови комісії Михайла Гички лікарня потребує ремонту, харчування хворих незадовільне, повідомила прес-служба Львівської облради.

Великою проблемою є брак кваліфікованих працівників та недостатнє фінансування медичного закладу. Щоб вирішити проблему депутати пропонують залучити інвесторів та звернулися до комісії з питань бюджету Львівської обласної ради з проханням виділити кошти на закінчення реконструкції гінекологічного відділення Радехівської  РЦЛ.

Михайло Гичка спростував чутки про закриття лікарні в селищі міського типу Лопатин, але беручи до увагу невелику субвенцію на медичну галузь з Державного бюджету на 2016 рік, радить провести оптимізацію і утворити денний стаціонар. Так, за словами депутата, можна буде зекономити частину коштів.

Комісія обласної ради рекомендувала департаменту охорони здоров’я ОДА спільно з керівництвом лікарні розробити план покращення надання мешканцям району медичної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ