Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Радник глави МВС сумнівається у самогубстві харківського банкіра

Радник глави МВС сумнівається у самогубстві харківського банкіра, - Укрінформ.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко підтвердив смерть харківського банкіра і мецената Вадима Вишневського. При цьому він висловив сумнів у тому, що це було самогубство.

На своїй сторінці у Facebook  Геращенко зазначив, що Вишневський "помер за поки що нез'ясованих обставин".

Радник глави МВС зв'язує смерть бізнесмена з діяльністю банку "Золоті ворота", що розорився недавно, членом награди якого був Вишневський.

"Взагалі з цим банком останнім часом твориться якась чортівня. Близько двох місяців тому голова правління цього банку на прізвище Улановський вийшов з дому погуляти з собакою і безслідно зник. Дивно усе це... Неначе хтось замітає сліди", - написав Геращенко.

Він також зазначив, що встиг поговорити з кількома знайомими Вишневського, які близько знали банкіра.

"Так, останнім часом у нього були проблеми з боргами і кредитами. Але за своєю психологією це була м'яка людина, яка звикла отримувати задоволення від життя. Незважаючи на борги, у підприємців його масштабу завжди прихований мільйон-два доларів на чорний день. Такий, як він, у разі небезпеки узяв би валізу грошей і покотив кудись у тропіки, аби перечекати загрозу і позбавитися від наполегливих кредиторів", - вважає Геращенко.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ