Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Радзієвський знайшов недолік в уряді Януковича і визнав існування 7-мільярдної „дірки” в бюджеті

Єдиним недоліком діяльності уряду Януковича є те, що у Верховній Раді не вдалось створити широкої коаліції, але ми все-таки сподіваємось, що зможемо перейти від антикризової коаліції до загальнонаціональної – про це під час прес-конференції заявив народний депутат України, член фракції Партії Регіонів Олексій Радзієвський.
 „Учора в Українському домі в Києві відбувся звіт уряду за 100 днів його діяльності. Під час своєї промови прем’єр-міністр відзначив що уряду за короткий термін вдалось покращити стосунки між гілками влади в Україні. Ми сподіваємось, що така температура стосунків збережеться й надалі” – зазначив Олексій Радзієвський. Він зазначив, що досягти таких успіхів дозволило повернення старих професійних кадрів у склад КМУ. При цьому нардеп звернув увагу на те, що „за останні 100 днів не було жодних кадрових змін, як це було після Помаранчевої революції”.
Олексій Радзієвський визнав що сьогодні у бюджеті України є „дірка” в розмірі 7 млрд. грн., що становить 12% бюджету держави, яка утворилась внаслідок зменшення податкових надходжень. Він пообіцяв, що в наступному році збільшиться фінансування АПК в 2,5 рази – на цю галузь виділено 13 млрд. грн., також покращиться фінансування освіти.
Щодо вступу в НАТО Радзієвський заявив, що антикризова коаліція є прихильником приєднання до цієї міжнародної організації, але такий крок Партія Регіонів зробить лише після проведення всеукраїнського референдуму.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ