Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Рафаїлов: угода з «Ареною Львів» практично підписана

Генеральний директор ФК «Зоря» Сергій Рафаїлов відповів на запитання вболівальників в рамках Інтернет-конференції.

До вашої уваги:

Про бразильського нападника: Що стосується анонсованого бразильця, то він прилетить в Україну завтра. Подивимося на його адаптацію. Все-таки, тривалий переліт і різниця в чаових поясах. Якщо все буде нормально, то в понеділок він буде проходити медогляд, за результатами якого з ним буде укладено контракт.

Про Олександра Гладкого: Ми ним не цікавимося.

Про Дмитра Луканова: До тренувань в загальній групі він не приступив, займаючись за індивідуальною програмою. Але і він, і ми продовжуємо сподіватися, що Діма зможе повернутися в стрій. Хоча та травма і операція, яка була зроблена гравцеві, на сьогодні не зовсім вселяє в нас впевненість, що він повернеться в стрій. Все буде залежати від медиків. Протягом півтора року ми не відмовляємося від гравця і так просто викинути людини не можемо.

Про Ігоря Левченка: У нього закінчився контракт. І ми, і він сам, і його агент шукаємо клуб. Мати в команді воротарів однакового рівня в кількості чотирьох гравців це не зовсім правильно. Ви бачите, що воротарі рідше, ніж інші футболісти, схильні до ротації. У нас на сьогодні є Шевченко, Чуваев і Лунін. Може ми і продовжимо контракт з Ігорем Левченком, але якщо знайдемо для нього оренду.

Про Анджело Качавенду: Він майже відновився. Гіпс з нього зняли, зараз витягнуть спеціальний залізний штир і вже незабаром він приступить до тренувань.

Про «Львів Арену»: Договір з «Ареною Львів» практично підписаний. Цей стадіон відвідали представники УЄФА, які відзначили, що споруда практично готова до проведення групового етапу. Але вимоги, які висуває УЄФА, тільки посилюються. Як вимоги безпеки і умов для роботи телебачення і преси, так і за іншими критеріями.

Про Рафаеля Форстера: Якщо буде хороша пропозиція, яка влаштовує і клуб, і гравця, ми його відпустимо.

Про Григорія Ярмаша: Він проходить курс навчання зараз. На збори з першою командою він не їздив. Григорій отримував свій перший досвід в Ю-21 і Ю-19. Коли він отримає свій перший документ про тренерську освіту, ми з головним тренером спільно будемо думати, де йому працювати. Звичайно, мені хотілося б, щоб він свій досвід захисника передавав, більшою мірою, першій команді.

Про «Славутич Арену»: Відбулась сесія запорізької міськради, були виділені гроші. Процедура їх освоєння досить тривала. На сьогодні роботи ведуться. Але, на мою думку, вони не могли б бути завершені до етапу перевірки готовності стадіону з боку УЄФА. Але бачу, що керівництво міста взялося за стадіон дуже серйозно і думаю, що до наступного року все те, що було заплановане, на стадіоні буде виконано.

Джерело - прес-служба ФК «Зоря»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ