Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ратушняк – це політична технологія БЮТ, – Яценюк

Кандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк вважає, що реєстрація Сергія Ратушняка кандидатом у президенти - це політична технологія БЮТ, яка може завдати великої шкоди державі на міжнародній арені. Про це він заявив сьогодні під час чату на сайті Кореспондент.net, повідомила прес-служба А. Яценюка.

Арсеній Яценюк підкреслив, що відразу після побиття ужгородським мером студентки заявив, що Ратушняк піде в президенти. «Це політична технологія штабу БЮТ. Я знаю всі імена та прізвища (її авторів), які їздили туди, до Ужгорода (домовлятися з Ратушняком про балотування)», - зазначив кандидат.

«Але ж вони (Тимошенко і БЮТ) навіть не розуміють, що творять», - підкреслив Яценюк. Він нагадав, що позавчора МЗС Ізраїлю офіційно висловив протест з приводу реєстрації Ратушняка кандидатом у президенти, а сьогодні з'явився лист Кнесету, де є 20 підписів депутатів, зокрема керівника парламентської більшості з таким самим протестом.

«Я знаю, куди це далі піде. Я займався зняттям поправки Джексона-Веніка», - зазначив він. Далі, за його словами, питання розглядатиме Конгрес США і не виключено, що Держдума Росії.

«Я знаю про всі брудні технології, які вони застосували проти мене і які далі застосовуватимуть, - сказав Арсеній Яценюк. - Але я з цим справлюся».

Також політик підкреслив, що це не питання Яценюка, а питання країни. «Не можна бути політичними тваринами, але ж вони перетворилися на цинічних, брудних тварин», - підсумував він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ