Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реакція МЗС на дії львівських евакуатора залежатиме від тексту звернення поляків — Андрій Дещиця

Звернення від польської сторони до Міністерства закордонних справ України щодо евакуйованих автомобілів польських посадовців з площі перед Оперним театром у Львові наразі не надходило. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив речник МЗС Андрій Дещиця.
«Залежно, який буде текст звернення, такою буде і реакція Міністерства», — сказав він.
Нагадаємо, 6 листопада на площі перед Львівським національним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької стався конфлікт між поляками та львівськими муніципалами.
Як розповів «Гал-info» заступник директора ЛКП «Муніципальна дружина» Семен Мисяк, вчора ввечері в Оперному театрі відбувалися урочистості з нагоди Дня Незалежності Польщі і площа перед центральним входом у театр була заставлена автомобілями з українськими і польськими номерами. «Представники управління МНС звернулися до організаторів свята забрати автомобілі з площі перед театром, оскільки ці авто практично блокували вхід у театр. Проте реакції жодної не було. Тоді під’їхав евакуатор і почав вантажити на платформу авто, яке ледь не було припарковане у вестибюлі театру. Реакції знову не було з боку організаторів. Через півгодини прибуло ще три евакуатори і під час загрузки інших автомобілів якісь молодики почали перерізати шини у колесах евакуаторів. На місце прибули працівники Галицького райвідділу міліції, які з’ясовують, хто були ці молодики», — розповів Семен Мисяк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ