Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонал просить розслідувати можливе втручання посольства США у внутрішні справи України

Депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Олег Царьов просить правоохоронні органи розслідувати можливе втручання посольства США у внутрішні справи України. Про це він сказав, виступаючи з трибуни парламенту.

«Я звертаюся до правоохоронних органів з таким питанням: чи не порушують представники посольства США ... декларацію ООН від 21 жовтня 1965 «Про неприпустимість втручання у внутрішні справи держави», - сказав він.

За словами Царьова, на території України за підтримки та безпосередньої участі посольства США здійснюється проект, в рамках якого запланована підготовка до розпалювання громадянської війни в Україні.

Він повідомив, що цей проект спрямований на підготовку фахівців для організації повалення нинішньої влади.

Також, за словами депутата, проект здійснюється за допомогою інтернет- та медіа технологій з метою впливу на громадську думку, а також за допомогою використання соціальних мереж для організації силових протестних акцій.

Царьов упевнений в тому, що в Україні проводяться з цією метою семінари, остання конференція відбулася 14-15 листопада у Києві на території посольства США.

Парламентарій просить правоохоронців розслідувати цю інформацію.

Як вже повідомлялося, Сенат США 18 листопада прийняв резолюцію із закликом до України звільнити колишнього прем'єр-міністра Юлію Тимошенко у зв'язку з рішенням Європейського суду з прав людини від 30 квітня про її незаконне затримання та арешт.

Царьов виступає за паузу у зближенні України з Європейським Союзом.

Обком

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ