Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Регіональні філії НТКУ отримали право на трансляцію мультфільмів компанії "Mattel Inc."

До Держкомтелерадіо надійшли мультфільми відомої американської компанії «Mattel Inc.» для показу в ефірі регіональних філій НТКУ, передусім прикордонних областей та зони АТО, повідомила прес-служба Держкомтелерадіо.

Разом з фільмами компанія ТОВ «ТойДіКо Україна», яка є офіційним дистриб’ютором Mattel Inc. в Україні, передала філіям право показу дитячих багатосерійних мультиплікаційних фільмів «Barbie», «Hot Wheels»,  «Monster High» та «Ever After High» терміном на один рік без обмежень на повтори. Мультфільми дубльовані українською мовою.  Вони будуть показані в ефірі регіональних мовників прикордонних областей, а також Донецької і Луганської філій НТКУ.

«Компанія ТОВ «ТойДіКо Україна» завжди була і залишається соціально-відповідальною і підтримує прагнення державних мовників популяризувати кращі зразки телевізійного кінопродукту українською мовою», - зазначається у листі компанії до Держкомтелерадіо. Водночас дирекція відділу маркетингу просить один раз на місяць надавати інформацію про використання регіональними філіями переданих для показу мультфільмів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ