Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонали кажуть, що їм потрібно ще два-три дні

Народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл припускає, що Верховна Рада в четвер не встигне прийняти всі документи, необхідні для проведення дострокових парламентських виборів. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі Партії регіонів.
Водночас Тарас Чорновіл нагадав про необхідність прийняти, окрім виборчих, законопроекти, необхідні для вступу України у СОТ. Також, за його словами, Верховна Рада повинна проголосувати за бюджетну резолюцію на наступний рік.
Крім того, регіонал наголосив, що у парламенті досі зберігається непорозуміння щодо закону про статус народного депутата в частині імперативного мандату. Він повідомив, що БЮТ, як і раніше, наполягає на прийнятті свого законопроекту, з чим не погоджуються коаліційні сили.
            Що ж стосується Кодексу адміністративного судочинства, то Чорновіл зазначив, що коаліція готова вести обговорення змін.
Водночас регіонал запевнив, що більшість законопроектів коаліція готова ухвалити. Однак для цього знадобиться ще 2-3 дні.
            Нагадаємо, що Президент Віктор Ющенко указом від 31 травня продовжив термін легітимності Верховної Ради на один день, 31 травня, для ухвалення пакету законопроектів, необхідних для проведення дострокових виборів.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ