Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Регламентна комісія Львівської облради розгляне питання депутата Лабая

Комісія Львівської обласної ради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики розгляне на найближчому засіданні питання етичності поведінки депутата від фракції БПП Івана Лабая. Про це сьогодні, 14 лютого, під час засідання сесії Львівської облради повідомив голова комісії Роман Кизима.
Офіційний сайт ЛОР

Йдеться про інцидент, який стався учора, 13 лютого, під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я Львівської облради. Нагадаємо, що депутат фракції від блоку Петра Порошенка Іван Лабай видер телефон у журналіста «Гал-інфо» та витер аудіозапис обговорення, яке було під час відкрито заходу. 

Голова регламентної комісії Роман Кизима назвав цей факт "кричущим". "Ми вже пройшли той етап, коли на журналістів нападали та заважали їм працювати. Ми не можемо дозволити, щоб це повторилися знову. На найближчому засіданні регламентної комісії ми це розглянемо. Закличемо всі сторони інциденту, в тому числі і тих, хто був присутнім на засіданні комісії. Захищати ЗМІ - це завдання нашої комісії. За підсумками розгляду комісії діям депутата буде надана оцінка", - сказав він.

Роман Кизима не виключає, що буде зроблене звернення до правоохоронних органів, а можливо, і постане питання про позбавлення депутата мандата.

"Я дуже хочу вірити, що це всього лише прикре непорозуміння", - сказав Кизима.

Додамо, що депутат Іван Лабай попросив вибачення у журналіста "Гал-інфо" за свою негідну поведінку. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ