Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ремонтні роботи на вул. Устияновича завершать до кінця місяця

У рамках реконструкції пл. Юра, стартували ремонтні роботи на вул. Устияновича. Тут вже провели роботи з відновлення водостоків та комунікацій, зараз влаштовують дорожнє корито. Також реконструюватимуть сквер, де планують висадити чимало дерев. Повідомила прес-служба ЛМР.

«Ми знайшли порозуміння з усіма сторонами, які були задіяні в дискусії щодо проекту реконструкції площі, та погодили з архітектором внесення відповідних коригувань, які б дозволили не заходити на територію парку. Роботи маємо завершити якомога швидше, щоб відкрити проїзд від вул. Листопадового Чину – Устияновича до Львівської політехніки. Інші роботи продовжуватимуться трохи пізніше, коли будуть відповідні погодні умови», – відзначив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

За його словами, початково проект передбачав, що дорога повинна заходити прямо в парк, а відтак – необхідно було зрізати певну кількість дерев. Однак, у зв’язку з громадським спротивом, проектанти були змушені піти на зустріч активістам і відкорегувати проект так, аби не довелося зачіпати зону скверу.

Окрім цього, зараз тривають роботи з відновлення руху тролейбусу. Як відзначив Олег Береза, площа є надзвичайно важливою транспортною артерією, яка повинна зв’язувати вул. Наукову та інші райони Львова з центром, відтак, місто робить все можливе, аби якомога швидше виконати роботи і відкрити проїзд. «У наших пріоритетах завжди є розвиток екологічно чистого транспорту», – підкреслив він.

Закінчити роботи на вул. Устияновича мають намір через 2-2,5 тижні, тобто орієнтовно – наприкінці місяця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ