Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ремонтники почали підключати ЛЕП "Каховка-Титан"

Енергетики розпочали роботи щодо включення в роботу лінії електропередач "Каховська-Титан" на Херсонщині. Про це 7 грудня повідомляє прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

"В результаті проведеної роботи і переговорів, бригади Укренерго близько 14:00 допустили до підключення до електроенергії ЛЕП Каховська-Титан. Провокацій та конфліктів не допущено", - повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Путілов.

За словами Путілова, підключення ЛЕП Каховка-Титан дозволить стабілізувати ситуацію з енергопостачанням Каланчацького та Чаплинського районів, які були заживлені за аварійно-резервною схемою.

Поліція здійснює охорону громадського порядку.

Зазначається, що в понеділок відбулося засідання оперативного штабу під головуванням.

Одночасно на місці підриву опор на переговорах з активістами в Каланчацькому районі була присутня перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова, а також активіст енергетичної блокади АР Крим Ленур Іслямов.

Координація здійснювалася в телефонному режимі.

Штаб Громадської Блокади Криму також у понеділок повідомив, що готує офіційну заяву з ситуації, що склалася на одному з етапів енергоблокади Криму, а саме підключення з ліній, Каховка-Титан.

"Все під контролем активістів, Автономна Республіка Крим отримає не більше 200 - 250 Мвт", - йдеться в коментарі.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ