Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Rendezvous у Львові - показ французьких короткометражних фільмів

3 листопада у Львові (Палац мистецтв) та 5-6 листопада у Києві відбудеться показ підбірки французьких короткометражок Французьке Rendezvous. Фільми особисто представить франко-італійська сценаристка і режисер К'яра Мальта. Про це повідомили організатори.

Зокрема, 4 листопада о 17.00 К'яра проведе майстер-клас на тему "Розкриття власної ідентичності у створенні фільму" у Альтер Клубі (каб.001, Палац мистецтв, Львів), а 5 листопада всі охочі зможуть поспілкуватись з нею на її творчому вечорі у кінотеатрі "Жовтень" в Києві.

К'яра Мальта займається режисурою з 2005 року і є авторкою багатьох короткометражних фільмів. Варто згадати, що фільм "Любов на трьох" увійшов у програму Міжнародного фестивалю Wiz-Art у 2011 році.  Зараз режисерка працює над своєю першою повнометражною стрічкою.

Приїзд К’яри Мальти відбувається за підтримки Посольства Франції в Україні та Французького Альянсу у Львові.

У програмі Французького Rendezvous шість фільмів. Вони різні за своєю проблематикою, - медитативні і символічні фільми К'яри Мальти, зворушлива історія про самотність і співчуття Бернара Тангі, любовні переживання та інтриги від Андре Кавайє, нищівна сатира на сучасну ситуацію у світі від Віанне Мервій та замальовка на тему подружніх ревнощів від Бібі Насері, - фільми з підбірки прекрасно демонструють французьку любов до життя і вміння самоіронізувати.

Повна програма фільмів на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ