Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рейтинг підтримки Трампа впав до історичного мінімуму

Рейтинг підтримки президента США Дональда Трампа за перші шість місяців президентства став найнижчим серед всіх президентів країни за останні 70 років, повідомляє Politico з посиланням на спільне опитування ABC News і The Washington Post.

Відповідно до опитування, 36% респондентів схвалюють роботу Трампа на посту президента США. При цьому 58% не схвалюють діяльність Трампа на цій посаді. При цьому кількість американців, які схвалюють роботу Трампа, зменшилася (рейтинг підтримки знизився на шість пунктів порівняно з результатом опитування, проведеного за підсумками 100 днів президентства Трампа).

Аналогічні показники мав 38-й президент США Джеральд Форд – після шести місяців роботи в лютому 1975 року його рейтинг підтримки становив 39%. За аналогічний період колишні президенти США Барак Обама і Джош Буш-молодший мали рейтинг підтримки 59%.

При цьому 60% опитаних впевнені в тому, що Росія намагалася вплинути не президентські вибори у США в 2016 році. З них 67% переконані в тому, що команда Трампа допомагала їй у цьому.

Читайте також: Рейтинг Трампа серед американців зріс на тлі нової політики щодо Сирії

На початку березня зазначалося, що рейтинг довіри громадян США до президента Дональда Трампа оновив свій історичний мінімум і склав 37%, згідно з опитуванням Інституту Геллапа. При цьому за останній тиждень падіння склало 8%.

Раніше повідомлялося, що рівень підтримки американського президента Дональда Трампа менш ніж за місяць його президентства впав на 5% і становить 40%. У той самий час, рівень недовіри до президента виріс на 10% і становить 55%.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ