Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Резонансне вбивство Віти Шаблій в Дубно

Заступник начальника Головного управління Національної поліції Сергій Волков зазначив, що наразі правоохоронці розшукують сина пораненого, 1 квітня, В’ячеслава Чайки, який, скоріше за все, і стріляв у свого батька та у 43-річну адвокатку Віту Шаблій. Жінка, нагадаємо, загинула. Про це повідомило "Рівне вечірнє".

"За словами пана Волкова, слідчі дії тривають. Відомо, що вбивця здійснив чимало пострілів. У Віту Шаблій стріляв зблизька. Поранення було у шию та груди.

У В’ячеслава Чайки, який наразі у тяжкому стані у лікарні, бокові поранення грудної клітки та живота. За словами пана Волкова, куля зачепила діафрагму.

У будинку на вулиці Жуковського у Дубні, де сталося вбивство, за даними поліції, свого часу жив колишній правоохоронець В’ячеслав Чайка зі своєю першою дружиною. Наразі у будинку ніхто не мешкав, пан Чайка лише навідувався до нього, аби підтримувати господарство.

29-річний Ігор Чайка, який нібито стріляв учора, є сином пораненого від першого шлюбу. Окрім того, він є прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Тернопільської області. Чоловік одружений, має сина та мешкає у Тернополі.

Зазначимо, що у Віти Шаблій та В’ячеслава Чайки також є спільний 18-річний син.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Основна версія — неприязні стосунки у родині", - написало "Рівне вечірнє".

Додамо, що Віта Шаблій свого часу була кандидатом на посаду міського голови Дубна від ВО "Свобода".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ