Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

RG Fest: майстер-клас у Львові від Анни Безсонової

У суботу, 9 вересня, у місті Лева відбудеться неординарна спортивна подія. В рамках проекту RG Fest Lviv (фестиваль художньої гімнастики) до нашого міста завітає одна з найтитулованіших та найвідоміших гімнасток України Анна Безсонова.

Майстер-клас для дітей і не тільки дворазова призерка Олімпійських ігор та абсолютна чемпіонка світу проведе у палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник», вул. Керченська, 8). Захід відбудеться за підтримки НОКу України у Львівській області (голова Юрій Турянський). Реєстрація учасників фестивалю розпочнеться о 8:00, розминка спортсменок – з 9:00.

«Наша програма буде доволі насиченою, - каже організатор фестивалю художньої гімнастики Віра Передерій, відома українська гімнастка та голова оргкомітету RG Fest. – Після офіційної реєстрації усі учасниці фестивалю матимуть самостійну розминку, розминку зі скакалкою, предметну підготовку з обручем, м’ячем, булавами та стрічкою. Усі учасниці фестивалю працюватимуть під керівництвом Анни Безсонової. У другій половині фестивалю, яка розпочнеться о 15:00, юні гімнастки уже матимуть можливість «вживу» поспілкуватися з Анною Безсоновою та провести автограф і фотосесію».

Участь у престижному проекті RG Fest Lviv візьмуть 70 гімнастаток з різних куточків України та Польщі.

Урочисте відкриття заходу заплановане на 13:00. Участь у ньому, окрім головних організаторів дійства Анни Безсонової та Віри Передерій, візьмуть голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський,  голова відділення Олімпійської академії України у Львівській області Оксана Вацеба, та президент ГО «СМС.ua» Ксенія-Анна Передерій. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ