Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рідину, яку в магазині продали під виглядом пива, перевірять в лабораторії виробника

Виробник пива «Роберт Домс» компанія Carlsberg Ukraine проведе експертизу вмісту пляшки під етикеткою "Роберт Домс. Мюнхенський", яку придбав один із споживачів у Львові.

Як раніше повідомляло Гал-інфо, компанія львів'ян в магазині на зупинці "Іскра", придбала пиво до футбольного матчу, але була прикро розчарована, коли їм замість пива трапилася дивна рідина схожа на воду - прозорого кольору і кислувата на смак.

Компанія Carlsberg Ukraine оперативно відреагувала на інформацію і забрала рідину для подальшої експертизи.

«Наша компанія надзвичайно занепокоєна опублікованим матеріалом, так як ми випускаємо надзвичайно якісний і смачний продукт, який відповідає всім міжнародним стандартам. Раніше таких прецедентів не було», - йдеться у повідомленні.

Покупцю, який багато років є споживачем пива саме цього виробника, компанія принесла свої вибачення. Споживач до компанії претензій немає.

Вміст рідини перевірять в лабораторії виробника та надішлють результати експертизи додатково для публікації на сайті Гал-інфо.

В компанії не виключають, що пляшка потрапила в магазин не з виробництва, адже інших пляшок з таким вмістом компанія в результаті перевірки партії не виявила.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ