Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рішення про надання імені К. Шептицького Музею архітектури і побуту не поспішають візувати

1/2
Сьогодні, 10 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради голова фракції "Народний контроль" Валерій Веремчук озвучив лист-звернення митрополита Львівського УГКЦ Ігоря про присвоєння імені Блаженного Климентія Шептицького Музею народної архітектури та побуту у Львові. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Валерій Веремчук зазначив, що, незважаючи на те, що рішення вже тиждень перебуває у Львівській міськраді, але досі не отримало всіх необхідних віз.

"Зважаючи на резонанс та всю вагу такого рішення прошу, зробити усю необхідну роботу і завізувати нарешті рішення про присвоєння імені Блаженного Климентія Шептицького Музею народної архітектури та побуту у Львові. Для того, щоб так, як і домовлялися учора на погоджувальній раді, ми могли б до 1 грудня на сесії розглянути це питання", - сказав Валерій Веремчук.

Варто додати, що у практиці Львівської міської ради часто в порядок денний сесії потрапляють проекти рішень, які не мають усіх відповідних віз. Незважаючи на це, ці питання таки вносять до порядку денного та розглядають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ