Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рішення щодо парку „Знесіння” прийматиме колегія суддів

Рішення у справі земель парку „Знесіння” прийматиме колегія суддів. Відповідне розпорядження підписав голова Господарського суду Львівської області, в якому розглядається справа. Про це „Гал-info”повідомив координатор Громадського форуму Львова Олег Мацех.
За словами Мацеха, йому не відома причина такого рішення. „Таке буває у випадках, коли складна справа і суддя не може приймати рішення самостійно”, -- каже він. 
Суддя Масловська також відхилила клопотання парку „Знесіння” щодо призупинення дії ухвал, якими ділянку на вулиці Довбуша, 15 було надано в користування ТзОВ „Архібуд”. На думку судді, дія цих ухвал не загрожує парку, оскільки ТзОВ не має дозволів на ведення будівельних робіт.
„Сьогодні уже повинно було ухвалитися рішення. Позивачем у цій справі, як відомо, виступила прокуратури, третьою стороною – парк „Знесіння”, оскільки ця земля належить до парку. Відповідач, Львівська міська рада уже визнала незаконність цієї ухвали. Є висновок юридичного управління, підписаний першим заступником мера Олегом Синюткою. Проти є лише ТзОВ „Архібуд”.
Нагадаємо, що прокуратура вимагає скасування двох ухвал Львівської міської ради, яким ділянку на Довбуша, 15 було надано у користування ТзОВ „Архібуд”.
Наступне судове засідання відбудеться 6 лютого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ