Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рівень оплати за житлово-комунальні послуги на Львівщині - 75,2%

У травні 2016 року мешканці Львівської області оплатили житлово-комунальних платежів на 210,5 млн. грн (враховуючи погашення боргів минулих періодів). Рівень оплати за житлово-комунальні послуги становив 75,2% від нарахованих до сплати сум. Про це повідомили в ГУ статистики у Львівській області.

На кінець травня 2016 року заборгованість населення за централізоване опалення та гаряче водопостачання (включаючи борги попередніх періодів) становила 84,4 млн.грн, за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій – 77,1 млн.грн, за централізоване водопостачання, водовідведення – 34,8 млн.грн, за вивезення побутових відходів – 4,7 млн.грн.

Водночас нараховані упродовж січня– травня 2016 року бюджетні кошти (субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг) організаціям, що надають домогосподарствам послуги з газопостачання, суттєво перевищували вартість фактично спожитих послуг (на 857,6 млн.грн).

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у травні 2016 року порівняно з травнем 2015 року збільшились на 17,4% і з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт·год) становили 588,8 грн. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ