Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рівненська ОДА просить Нацгвардію зупинити видобуток бурштину

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Чугунніков звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням ввести в північні райони області Нацгвардію і зупинити незаконний видобуток бурштину. Про це повідомляє прес-служба партії "Блок Петра Порошенка".

"Голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков офіційно звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням "прийняти рішення про введення додаткових підрозділів Національної поліції і частин Національної гвардії в північні райони Рівненщини з метою припинення нелегального видобутку бурштину та зменшення криміногенної напруги в регіоні ", - йдеться в повідомленні.

БПП підкреслює, що практично на кожній нараді з керівниками силових відомств області Чугунніков говорить про необхідність більш активної боротьби правоохоронців з нелегальними копачами.

З цією метою в північних районах області з ініціативи голови ОДА та за рішенням обласної ради оборони здійснюються мобільні рейди.

"І хоча ці рейди демонструють певні результати, однак оприлюднені нещодавно відеокадри і факти свідчать про недостатню їх ефективність", - наголошується в повідомленні.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ