Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Рівненський аеропорт відправив перший регулярний рейс за 10 років

У неділю, 10 липня, з Рівненського аеропорту вперше за 10 років вилетів літак за регулярним міжнародним маршрутом - в Анталію, Туреччина.

Літак McDonnell Douglas авіакомпанії Bravo відправили з аеропорту в урочистій обстановці - з хлібом-сіллю і в присутності голови місцевої обласної адміністрації Олексія Муляренка, пише видання "Радіотрек".

Замовником рейсу є туроператор TPG. Рейси здійснюватимуться раз на тиждень щонеділі. Якщо рейс буде користуватися популярністю, то туроператор TPG готовий розглянути можливість запуску рейсів із Рівного до Польщі та в Єгипет.

Аеропорт "Рівне" веде свою історію з 1944 року. У 1992 році він отримав статус міжнародного, тут працює прикордонний пункт і митний пост для забезпечення міжнародних польотів. Аеропорт розташований за 8 кілометрів на північний захід від міста, безпосередньо близько до траси Київ-Варшава та залізничної станції "Здолбунів".

Нагадаємо, в цей час також планують відновлювальні роботи в аеропорту Маріуполя, який повинен стати основним у Донецькій області.

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ