Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Різдво іде по світу» і з хором ім. Верьовки завітає до Львова!

15 січня у Львівській опері – «Різдво йде по світу». Один із знакових творчих колективів України представить грандіозну святкову програму «Різдво йде по світу».

Хор, балет та оркестр – це все про національний заслужений академічний український народний ХОР ІМ. Г. ВЕРЬОВКИ. У різдвяній програмі хору – від легендарного «Щедрика» до найкращих різдвяних пісень народів світу. Доповнять дійство сучасні техніки аранжування і виразні етнічні мотиви. Різдвяну атмосферу забезпечать приголомшливі декорації і спеціальні відео-ефекти, яскраві вокально-хореографічні сцени від віртуозів оркестру народних інструментів.

Ними захоплюється весь світ. Вони носять шаровари, але не пропонують шароварщини. У кожній країні, де відбувалися їх виступи, хор натхненно співає пісні її народу і обов’язково мовою оригіналу, що завжди особливо підкорює слухачів.З 11 вересня 1943 року цей унікальний колектив зачаровує високохудожнім виконанням, дивовижним розмаїттям голосів, різнобарв’ям емоційності та душевною відкритістю, він поєднав у собі своєрідний стиль і манеру народного співу із сучасною культурою і професійним виконанням.

Існує дуже добра традиція у святкові дні приходу Спасителя на землю – ходити в гості з колядою. Національний заслужений академічний український народний хор України імені Г. Г. Верьовки запрошує усіх приєднатися до неймовірної події – концерту «Різдво іде по світу» і заколядувати разом.

Концерт «Різдво іде по світу» – різдвяна казка, до якої може потрапити кожен. І для цього потрібно зовсім небагато – лише Ваше бажання та квиток.

Квитки у касах міста та онлайн gastroli.ua та kasa.in.ua!

Живий звук!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ