Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

РНБО: військові АТО голосують позмінно

Українські військовослужбовці у місцях дислокації у зоні АТО голосують у кілька змін, щоб забезпечити безперервність несення служби на позиціях, повідомив у неділю заступник голови РНБО Володимир Полевий.

Загалом на позачергових парламентських виборах має проголосувати понад 10 тисяч військовослужбовців, зазначив він.

У Маріуполі для голосування військовослужбовцям надають і транспортні засоби, повідомляє прес-служба Міноборони України.

"Так на декількох виборчих дільницях, розташованих в Маріуполі та його околицях, зранку першими проголосували військовослужбовці підрозділів бойового забезпечення, - кажуть у Міноборони. - Решта українських воїнів, які несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції на півдні Донеччини, відвідають виборчі дільниць протягом дня".

У РНБО кажуть, що в цілому голосування на дільницях Донецької та Луганської областей проходить спокійно.

Крім того, у МВС зазначають, що міліціонери і нацгвардійці також голосують відповідно до затвердженого графіку.

"Складені графіки, які дозволяють особовому складу і військовослужбовцям як виконати свій громадянський обов'язок і проголосувати, як і виконати належним чином свої службові обов'язки", - зазначив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

За словами пана Ярового, у Донецькій області правопорядок на виборах забезпечують 4,5 тисяч правоохоронців та 77 військових ЗСУ, в Луганській - 1,4 тисячі правоохоронців та 80 військових.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ