Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Робоча група об'єднає п'ять законопроектів про лікування Тимошенко в один

Робоча група з питання розробки законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном вирішила розробити єдиний законопроект на основі 5-ти раніше запропонованих.

За це рішення проголосували всі 13 членів робочої групи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вирішено взяти до роботи 4 законопроекти, зареєстровані у Верховній Раді - Лабунської, Міщенка, Яценюка-Кличка-Тягнибока, Купчака - та останній, п'ятий законопроект, поданий опозицією і не зареєстрований наразі у парламенті», - зазначив голова робочої групи Геннадій Васильєв.

На засіданні представники опозиції категорично виступили проти того, що для лікування за кордоном Тимошенко має виплачувати збитки. «Не можна брати гроші з Тимошенко за лікування», - зазначив представник Батьківщини Андрій Кожем'якін.

У свою чергу представник ПР Інна Богословська роздала всім присутнім анкету, в якій прописані пункти закону про лікування ув'язнених, і запропонувала всім позначити плюсом чи мінусом, чи погоджуються вони з висловленими пропозиціями. На основі цих відповідей, за словами Богословської, і треба створити новий законопроект. «Це і буде консенсусом», - сказала депутатка.

Наразі робоча група узгоджує питання щодо цієї анкети. У таблиці 12 пунктів. На основі розгляду цих пунктів, зокрема, і буде вироблятися новий законопроект.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ