Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рочин» обіграв «Галичину» у товариському матчі

Соснівський «Рочин» впевнено обіграв «Галичину» з Великого Дорошева у товариському матчі. Команда з Соснівки на полі суперника святкувала перемогу з рахунком 4:0.

Матч у Великому Дорошеві для обох команд став одним з етапів підготовки до матчів другого кола обласної Прем’єр-ліги. Особливо це стосується цьогорічного дебютанта Прем’єр-ліги Львівщини, а «Рочин», на відміну від «Галичини», ще й готується до старту нового чемпіонату України серед аматорів, який запланований на початок серпня. Як і в усіх попередніх турнірах, перед командою будуть поставлені максимальні завдання. Ймовірно таки, «Рочин» востаннє зіграє у чемпіонаті України серед аматорів, оскільки президент клубу Ігор Смолинець готовий з наступного сезону перевести команду на професійний рівень.

У товариському матчі головні тренери обох команд виставили експериментальні склади. У складі «Рочина» гол та гольову передачу віддав гравець, що знаходиться на перегляді,  дублем у матчі відзначився досвідчений нападник Андрій Дева, а ще один гол на рахунку півзахисника Юрія Яструба.

«Галичина», яка також грала експериментальним складом, здебільшого у матчі захищалася. Команда Ігоря Піха наприкінці матчу мала прекрасну можливість забити гол престижу, але не змогла реалізувати пенальті. У товариському матчі «Галичині» не вдалося зіграти так успішно, як у матчі офіційному. Нагадаємо, у матчі першого кола команда з Великого Дорошева сенсаційно відібрала очки у «Рочина», зігравши внічию 0:0. У другому колі команди проведуть офіційний матч уже у Великому Дорошеві. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ