Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Родину з 10-річною дитиною розстріляла банда Мозгового з Лугащини

У злочинах, які відбулися в Луганській області в останні кілька днів, зокрема розстріл родини бізнесмена з Антрациту, винна банда одного з лідерів місцевих терористів Олексія Мозгового. Про це повідомило джерело в міліції, пише "ОстроВ".

"...Обстріл (12 травня, - ред.) прикордонників вчинили бойовики з банди Мозкового Олексія Борисовича, 1975 року народження, мешканця Сватівського району Луганської області", - розповіло джерело.

За його словами, ця ж "банда обстріляла вночі 9 травня два автомобілі, в результаті чого загинули чоловік і дружина, а їх десятирічна дочка була поранена".

Також, говорить джерело, раніше, 6 травня 2014 року, банда Мозкового здійснила напад на динамітний склад об'єднання "Свердловантрацит" і вивезла 1200 кг амоніту".

За даними видання focus.ua після міжусобної боротьби серед луганських терористів виділилися два угруповання: Олексія Мозкового і Валерія Болотова.

Першого джерела видання пов'язують з лідером фракції ПР у Верховній Раді, луганчанином Олександром Єфремовим, хоча конкретних доказів не наводять (і підкреслюють, що зараз бригади Мозкового вже напевно вийшли з-під контролю Єфремова). Ультрарадикально налаштований терорист Мозковий деякий час конфліктував з угрупуванням "народного губернатора Луганщини" Болотова, з'їздивши в Москву і заручившись підтримкою лідера ЛДПР Володимира Жириновського. Зараз конфлікт, схоже, вичерпаний, в руках Болотова виявилася вся повнота влади над низкою південних районів Луганської області (північ Луганщини в основному знаходиться під контролем місцевого проукраїнського ополчення і лояльною до Києва міліції).

fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ