Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Роман Грицевич став президентом федерації дзюдо Львівщини

У Львові відбулася звітно-виборна конференція федерації дзюдо Львівської області, на якій обрано нового президента обласної федерації. Ним став Роман Грицевич.

На конференції Роман Грицевич озвучив своє бачення розвитку обласної федерації дзюдо. У своїй промові він зупинився на кількох аспектах: конкурентоздатності спортсменів Львівщини на загальноукраїнському рівні, розвитку дитячо-юнацького спорту та його кадровому резерві, фінансовому та матеріально-технічному забезпеченні діяльності федерації.

«У кожному цьому пункті є три складові: проведення аналізу, визначення проблем та шляхів їх вирішення. Не секрет, що федерація дзюдо потребує підтримки з боку держави. Особливо це стосується дитячого та юнацького спорту, щоб юні дзюдоїсти мали досягнення не тільки в нашій області, а й на всеукраїнському і міжнародному рівнях. В будь-якому виді спорту є свої меценати, спонсори, тому їх треба шукати більш активно, запрошувати, щоб вони могли профінансувати хоча б частково потреби спортсменів» - зазначив Роман Грицевич.

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ