Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росія домовляється з ОРДО для фабрикування справ проти українців, - Тимчук

Російські урядовці ведуть активну комунікацію з ватажками так званої ДНР для засудження українських бійців за "військові злочини". Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на сторінці у Facebook.

"Незважаючи на те, що РФ офіційно не визнала "незалежного статусу" терористичної організації "ДНР", правоохоронні органи Росії активно контактують з "колегами" серед бойовиків по офіційній лінії", - зазначає керівник ІО.

"Зокрема, зафіксована активізація відправлення запитів Слідчого комітету Росії та МВС РФ у "міністерство внутрішніх справ ДНР" про надання інформації щодо використання у рамках кримінальних справ проти українських посадових осіб, добровольців та військовослужбовців ЗСУ за "військові злочини" , - повідомляє Тимчук.

Крім того, за його словами, неабиякий ажіотаж серед російських окупантів викликала новина про передачу українській стороні з боку США 14 радарів класу AN/TPQ-49 и AN/TPQ-36, призначених для виявлення та визначення координат мінометних та артилерійських позицій супротивника.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ