Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Росія не може прокормити Крим

З настанням зимового періоду у Росії виникає проблема з постачанням анексованого Криму продуктами, - УНІАН.

Россільгоспнагляд РФ заявляє, що перешкод для ввезення української продукції на територію окупованої Криму не існує.

Про це заявив в ефірі кримського бюро радіо Голос Росії заступник керівника управління Россільгоспнагляду по республіці Крим і Севастополю Юрій Єпанов.

Він зазначив, що у зв'язку з нестабільністю поставок через поромну переправу через погодні умови, а також щоб уникнути недопущення дефіциту продуктів харчування і підвищення цін уряд півострова звернувся до Россільгоспнагляду з проханням дозволити українським підприємствам, навіть неатестованим, завозити свою продукцію до Криму.

«Сьогодні на кордоні ми пропускаємо всі підприємства України, стежимо за тим, аби не було перефасовки. Основним пунктом вимоги у нас є можливість огляду автотранспорту та вантажів, які вони перевозять. Тому, якщо везуться з неатестованих підприємств, то доводиться моніторити повністю продукцію», - сказав Єпанов.

Варто зазначити, у зв'язку з настанням зимового періоду у Росії виникає проблема постачання анексованого Криму продуктами, оскільки єдиний шлях через Керченську протоку не буде функціонувати. В портах Росії і Керчі постійно виникають величезні черги з автомобілів.

Раніше в Росії заборонили постачати в Крим українську продукцію, але після прохань влади півострова частково зняли заборону.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ