Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росія перекинула 41,6 тис. солдатів до кордонів з Україною, - розвідка

Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України, вздовж державного кордону України на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей та в Криму розгорнуто угруповання ЗС РФ

До нього входить 14 батальйонних тактичних груп, 8 ротних тактичних груп та дві мотострілецькі бригади, загальною чисельністю (з урахуванням Кримського міжвидового об'єднання військ та сил ЗС РФ) близько 41,6 тис. військовослужбовців. На озброєнні нараховується: тактичних ракетних комплексів "Точка-У" - 4, танків - 298, бойових броньованих машин - 1566, артилерійських систем - 363, реактивних систем залпового вогню - 169.

У рамках підготовки до стратегічних командно-штабних навчань "Кавказ-2016" для підтримки дій наземного угруповання російських військ на кордонах з Україною у готовності до бойового застосування зосереджено 468 літаків та 303 вертольотів армійської авіації ЗС РФ.

Нагадаємо, 25 серпня Міністерство оборони Росії оголосило чергову раптову перевірку боєготовності Збройних сил. Навчання зачіпають Південний, Західний і Центральний військові округи, а також Північний флот і Главкомата Повітряно-космічних сил і Повітряно-десантних військ.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ