Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Росія відкликає свого посла в США

Росія відкликає свого посла в США – Сергія Кисляка, – який пропрацював на цій посаді майже 10 років, а також мав бути призначеним остійним представником Росії при ООН. Про це повідомляє 24 канал.

"Рішення повернути Кисляка до Росії, а не призначити його на високу посаду в ООН у Нью-Йорку, як повідомляло про це кілька видань, прийняте на тлі розслідувань ФБР та Конгресу в зв'язку з контактами 66-річного дипломата з головними помічниками президента Дональда Трампа під час президентської кампанії 2016 року", – повідомляє видання.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки розширили список санкцій проти російських компаній і приватних осіб. Список з 38 осіб оприлюднено на офіційному сайті Міністерства фінансів США. Обмеження стосуватимуться 19 осіб і організацій з Росії та окупованих територій Донбасу.Тим часом, з'явилася інсайдерська інформація, що Американсько-російська бізнес-рада 11 липня має намір влаштувати прощальну вечірку з приводу завершення повноважень Сергія Кисляка, яка має відбутися в готелі St. Regis у Нью-Йорку.


Майже одразу заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, що Росія розробляє відповідні заходи після чергового розширення США списку санкцій проти РФ.

24 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ