Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росія викидає сміття – бойовиків почали депортувати на територію України

Росія почала депортувати бойовиків так званих «днр» та «лнр» зі своєї території на територію України. Про це в інтерв’ю Гал-інфо розповів співголова ГІ «Права справа», воєнний експерт Дмитро Снєгирьов.

«Свідченням здачі Росією найманців є початок масового процесу депортації з території РФ на територію України бойовиків. При цьому їх депортують за звинуваченням у  порушенні міграційного законодавства. Пробувши на території РФ 90 діб, треба виїхати на кордон, поставити штамп і лише тоді можна  повернутися в Росію.

Однак якщо він два роки воював проти України, то як йому можна повертатись сюди? Цікаво, що депортують їх не на територію ОРДЛО, а на контрольований Україною кордон.

Так депортували навіть заступника Бородая, але Бородаю вдалося в останній момент перехопити його і зняти з потяга. Ми вже зафіксували п’ять таких випадків, а насправді їх є значно більше. Ці прецеденти свідчать про те, що Росія просто намагається позбавитися цього сміття. У них і своїх нікому не потрібних ветеранів вистачає, а тут ще й так звані «ополченці», - підсумував Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ