Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські окупанти 67 разів обстріляли українські позиції

Ситуація у зоні проведення АТО залишається неспокійною, але контрольованою. Минулої доби російські окупанти 67 разів застосовували зброю проти українських захисників. Про це йдеться у зведеннях прес-центру штабу АТО станом на 6.00 11 серпня.

Обстріли тривали до 11 години ранку, о п’ятій годині вечора противник знов порушив режим припинення вогню по всій лінії розмежування.

Найбільше, 32 обстріли, зафіксовано на Маріупольському напрямку. Ворог двічі застосував заборонену Мінськими угодами важку артилерію по Водяному, 70 снарядів калібру 122 мм було випущено у бік наших укріплень.

На ділянці фронту Марїнка - Широкине супротивник здійснював збройні провокації, ведучи кулеметний, гранатометний та мінометний вогонь.

У Новотроїцькому зафіксовано вогонь з зенітних установок.

У Старогнатівці, Талаківці та Марїнці ворог задіяв бронетехніку.

Поблизу Широкиного та Талаківки активність проявила снайперська пара.

На Донецькому напрямку на ділянці фронту в районі Авдіївки російські окупанти неодноразово відкривали мінометний, гранатометний та кулеметний вогонь. А з настанням темної пори доби по позиціях в Опитному ворог застосував важку артилерію.

По захисниках Луганського та Невельського противник бив з мінометів 120 та 82 мм калібру, а у Новоселівці Другій відкривав гранатометний вогонь.

На Луганському напрямку поблизу Станиці Луганської мінометні та гранатометні обстріли супротивник вів в напрямку гори Князя Ігора.

По наших позиціях у Новоалександрівці, Новозванівці та Золотому вівся гранатометний вогонь, у Попасній противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів.

На інших ділянках напрямку ворожі обстріли носили здебільшого неприцільний характер.

Двічі на Маріупольському напрямку українськими військовими виявлено безпілотні літальні апарати, по яким було відкрито вогонь.

На ділянці Талаківка - Водяне відмічене комплексне застосування комплексу повітряної розвідки з засобами вогневого ураження противника, які вели вогонь на придушення цілей сил АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ