Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Російські війська офіційно входять на територію Білорусі

Сьогодні, 15 серпня, розпочинають прибувати військові частини і підрозділи зі складу російської частини регіонального угруповання військових сил на територію Булорусії. Зміна дислокації частини російських військових пов’язана підготовкою до спільного стратегічного навчання збройних сил Республіки Білорусь та Російської Федерації «Захід-2017». Про це напередодні повідомила прес-служба Міністерства оборони Білорусі.

Фото з мережі Інтернет

Варто звернути увагу на те, що навчання триватимуть з 21 до 25 серпня. Водночас в Україні у цей період – 24 серпня громадяни святкуватимуть День Незалежності.

Фото з мережі Інтернет

Прес-служба Міноборони Білорусії мету та необхідність проведення навчальних заходів поясняє так:  "Для створення реальної обстановки й відпрацювання практичних дій сил та засобів тилового та технічного забезпечення під час навчання, як військ позначення з 15 серпня прибувають військові частини та підрозділи зі складу російської частини регіонального угруповання військ (сил)".

Фото з мережі Інтернет

Додамо, що цьогоріч з 21 по 25 серпня відбудеться спільне спеціальне навчання з органами військового управління, з'єднаннями, військовими частинами і організаціями тилового, технічного (матеріально-технічного ) забезпечення збройних сил Республіки Білорусь та Російської Федерації.

Фото з мережі Інтернет

Практично планується відпрацьовати питання щодо технічного прикриття об'єктів на доручених ділянках військово-автомобільних доріг, евакуації, ремонту та відновлення несправних зразків техніки і озброєння, розгортання польового магістрального трубопроводу, а також ділянок масової заправки техніки.

Фото з мережі Інтернет

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ