Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські військові масово пишуть рапорти на звільнення

Станом на 18 квітня значно зросла кількість російських військовослужбовців, які пишуть рапорти на звільнення. Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

"Морально-психологічний стан особового складу з’єднань і частин російських окупаційних військ залишається низьким. У 1 окремій мотострілецькій бригаді (Кальміуське) та 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ через невдоволення військовослужбовців зневажливою поведінкою російських офіцерів та довготривалі психофізичні навантаження внаслідок бойових дій відмічається збільшення кількості випадків подачі рапортів на звільнення. 

Крім того, на збільшення кількості бажаючих звільнитися вплинуло розпорядження командира 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти про приховування реальної кількості безповоротних втрат під час проведення провокаційних та диверсійних дій.

В 11 окремому мотострілецькому полку (Донецьк) 1 АК не припиняються випадки порушення військової дисципліни, пов’язані із зловживанням особовим складом спиртних напоїв та наркотичних речовин. З метою покарання винних, російські офіцери весь особовий склад підрозділу, у якому було виявлено правопорушення, переводять на казармене положення на місяць", - йдеться у повідомленні.

Додамо, ситуація у районі проведення АТО загострюється. За добу 17 квітня підрозділи російсько-окупаційних військ 32 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, один український воїн отримав поранення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ