Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Російський фашизм крокує Європою!

Російський фашизм крокує по Європі! Про це заявив Павло Садоха, голова Спілки українців у Португалії.

На цьому тижні португальці відчули на собі реальну загрозу російської агресії. Військові літаки над небом Португалії показали, що тиск Кремля на невтручання Європи в російсько-український конфлікт переходить з дипломатичної у воєнну перспективу.

Але перед ракетами, Московія зазвичай запускає свій пропагандистський авангард.

ДНР та ЛНР не вписалися в етнічний конфлікт, як його заздалегіть готувала Росія. Залишився зашмальцований коник про фашизм в Україні, який загрожую всім, хто говорить російською мовою.

Це вже мало хто сприймає, окрім маргинальних лівих у Європі і то, напевне за відповідну плату, але такий стереотип формально хоч-якось може оправдати військову та політичну присутність, чи можливу повномаштабну війну Росії проти України.

Ось і сьогодні, купка типових "антифашистів", що сповідують путінське божество, провели в Лісабоні біля Православної церкви Московського патріархату маніфестацію - "Ми проти фашизму". 

Як і зазвичай інформація про цей захід розповсюджувалася в закритих групах колорадів, але завдяки адекватним людям, про неї дізналися і в українській громаді.

Як і в інших країнах, де вже проходили такого типу заходи, предствники "братнього народу" накинулися на наших людей, що принесли антифашитські плакати і тільки втручання поліції зупинило, щось серйозніше.

Розуміючи провокативну природу таких акцій, українці, на вимогу поліції, встали поза поліційним кордоном і протягом всієї акції співали українські національні пісні та Гімн України. У відповідь, представники російської культури, заспівали: "Пусть бегут неуклюже.....". 

На завершення, "антифашисти" зоорганізувалися у колону для ходи. Символічно, що в цьому місці, якраз був припаркований бус наших людей, з красномовними ПТН-ПНХ!

Напевне це і є єдина відповідь яку, ще можуть зрозуміти українофоби, що підтримують теперішній російський неофашизм. 

І в даному випадку, українська громада в Португалії захистила не тільки інтереси України, але і Європи. Шкода тільки, що Європа ніяк не зрозуміє, що тільки глобальне визнання ПТН-ПНХ, зможе зупинити справжній і надто небезпечний неофашизм путінської Росії, що вже загрожує і їй самій.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ