Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Російський культурний центр у Львові займуть учасники АТО

Приміщення колишнього Російського культурного центру у Львові, що за адресою Короленка, 1а, передадуть ветеранам-учасника АТО, як тільки завершаться суди щодо цього приміщення. Про це сьогодні, 28 квітня, в коментарі Гал-інфо повідомив голова постійної депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної ради Ігор Комарницький.

Він зазначив, що на комісію вже надходять звернення від ветеранських організацій учасників АТО з проханням передати їм приміщення в оренду за 1 грн.

«Приміщення передадуть учасникам АТО і це ми вже вирішили давно. Там буде кілька організацій. Усі помістяться. Там є великий зал, де можна буде проводити конференції та круглі столи. Окрім того, там є достатня кількість кімнат для офісних приміщень», - наголосив Ігор Комарницький.

Російський культурний центр у Львові - грибок, безлад і прапор

Також він додав, що Львівська облрада виділить кошти для ремонту приміщення.

«Звісно, ми підтримуємо учасників АТО. Можливо, ми створимо фонд, куди залучимо не лише кошти обласного бюджету, але й небайдужих бізнесменів, які готові підтримати ветеранів і зробити ремонт швидше», - сказав Ігор Комарницький.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, у Львові будівлю на вул. Короленка, 1а, площею 380,2 кв.м, яку орендувало МГО «Російське товариство ім. О.Пушкіна», Львівська облрада мала намір продати. Пізніше було вирішено не продавати приміщення, а натомість запропонувати для користування ветеранам АТО.

Голова депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації Ігор Комарницький заявив, що Російське товариство довело приміщення до жахливого стану і там панує страшна антисанітарія.

Водночас заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголосив, що відносно приміщення колишнього Російського культурного центру має бути проведено конкурс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ