Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Російський публіцист Павло Фельдблюм переїхав жити в Україну

Російський журналіст і один з лідерів єврейської громади Російської Федерації Павло Фельдблюм вирішив переїхати на постійне проживання в Україну. Про це він розповів в коментарі Українській правді.

У понеділок 16 січня Фельдблюм в'їхав в Україну.

За його словами, наразі він сам переїздить в Україну, а його родина "приєднається влітку".

Також Фельдблюм повідомив, що поки не звертався у міграційну службу, проте збирається це зробити.

2 січня на своїй сторінці у Facebook він написав, що рішення про переїзд "визрівало давно".

"З моменту анексії Криму та початку вторгнення на схід України моє життя в Москві стала важким компромісом із самим собою. Адже агресії з боку Росії зазнала моя Україна, де народився я і мої батьки, де пройшло життя моїх дідів і прадідів", - написав він.

"Тим, що до сих пір примиряло мене з життям в Москві, був не усталений побут і пристойний заробіток, а можливість, що зберігалася до останнього часу, чітко і публічно артикулювати свою позицію на підтримку України, не завдаючи при цьому шкоди пов'язаним зі мною людям. І таким чином максимально дистанціюватися, знімати з себе моральну відповідальність за дії Росії. Але всьому є своя межа", - додав він.

Як відомо, Російський художник Петро Павленський емігрував з Росії і разом з цивільною дружиною Оксаною Шалигіною та двома доньками проситиме політичного притулку у Франції.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ