Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Розбійний напад на будинок на Львівщині: пенсіонеру зламали ногу

У одному з сіл Кам’янка-Бузького району троє невідомих у масках увірвались у будинок, побили людей та заволоділи значною сумою коштів та золотими прикрасами. Нападників розшукують, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Кам’янка-Бузький відділ поліції 5 жовтня о 21.30 на оперативну лінію 102 зателефонувала 56-річна мешканка одного з сіл району та повідомила, що до будинку її батька увірвались троє невідомих чоловіків у чорних масках на обличчях, побили її та заволоділи грошима та золотими прикрасами, які були у будинку.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, під час нападу у будинку перебував 83-річний батько заявниці, котрий на момент нападу спав. Зловмисники зв’язали його та жорстоко побили, після чого взялись нишпорити по хаті. Згодом медики діагностували у пенсіонера обширні гематоми обличчя та перелом стегна.

Заявниця, котра мешкає поруч, почула крик і побачила, що у батьковому будинку хтось ходить з ліхтариком, тому вирішила з’ясувати що відбувається. Коли вона зайшла у приміщення, нападники також побили її та зв’язали. За словами жінки, зловмисники заволоділи грошима у сумі 2500 доларів США, 2700 Євро, а також золотими виробами.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбійний напад) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці вживають заходів аби встановити особи та затримати нападників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ