Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розбите авто і перекрита траса: в Самборі протестують перевізники

Близько сотні людей, пасажири і перевізники, перекрили трасу на в’їзді до міста Самбір Львівської області. Про це повідомив власкор Гал-інфо з місця події.

Пікетувальники вимагають, щоб маршрутки самбірського напрямку доїжджали до залізничного вокзалуу у Львові.

Під час акції протесту стався інцидент, - один з пікетувальників розбив бокове скло автомобіля, який намагався проїхати попри перекриття траси. Чоловік на «Тойоті» спершу просив, щоб його проустили, бо йому потрібно на роботу, а потім сів у машину і поїхав на людей. Один з учасників пікету кулаком повністю розвив скло на дверцятах автомобіля. Зараз на місці інциденту працює поліція.

Схожа акція протесту, повідомив кореспондент Галл-інфо, відбувається і на в’їзді в Старий Самбір. Вимоги – аналогічні : повернути кінцеву зупинку маршруток на залізничний вокзал.

Нагадаємо, навесні 2016 року у Львові на початку вулиці Городоцької на в’їзді в місто з’явилася так звана  автостанція «Західна», на яку міська влада вирішила перевести маршрутки, що раніше доїжджали до Приміського і Головного залізничних вокзалів Львова. Рішення викликало невдоволення як водіїв, через відсутність належних умов на автостанції, так і пасажирів, яким доводиться роботи зайві пересадки в переповнені міські маршрутки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ