Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Розкрадача автомобілів спіймали на гарячому

Патрульні затримали підозрюваного у крадіжці лижного спорядження з автомобіля. Про це повідомила Патрульна поліція Львова на Фейсбук.

Близько 4-ї години ранку, на службу 102 надійшов виклик про те, що на вулиці Заводській невідомий оглядає салони автомобілів та перевіряє чи відчинені у них двері. Заявник також повідомив патрульним прикмети підозрюваного.

Екіпажі вийшли у піше патрулювання і при обстеженні території побачили схожого чоловіка. Він ніс з собою спортивний рюкзак сірого кольору та спортивний брезентовий чохол. Під час спілкування з поліцейськими невідомий різко кинув речі та почав втікати. Патрульні наздогнали його та затримали на вулиці Гайдамацькій.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка доставили до Шевченківського відділу поліції. Йому 24 роки, він раніше притягався за крадіжки. У 2015 році його тримали під вартою, а зараз він перебуває під грошовою заставою за 4 епізоди крадіжок.

Серед спортивного інвентарю, який переносив громадянин, виявили лижі, лижні чоботи, рукавиці, шолом та лижну маску. Затриманий щоразу плутався у походженні цих речей. Згодом знайшли автомобіль Volkswagen на вулиці Медовій, у якому було розбите скло. Інспектори зв’язались з власником, який написав заяву про крадіжку гірськолижного спорядження. Справу передали слідчим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ